Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Anadolu Lisesi'nden Türkü Gecesi

Anadolu Lisesi

İlçede, Erdek Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ali Kafes ve okulun müzik kulübü öğrencileri tarafından hazırlamış olduğu Türkü Gecesi düzenlendi.

İlçede, Erdek Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ali Kafes ve okulun müzik kulübü öğrencileri tarafından hazırlamış olduğu ``Türkü Gecesi`` düzenlendi.
Erdek Cumhuriyet Alanında düzenlenen geceye öğrencilerin velileri başta olmak üzere çevre ilçelerden de çok sayıda davetli katıldı.
Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Ali kafes`in yönettiği, Türkü Gecesi`nde öğrenciler beraber ve solo türküler seslendirdiler. Geceye katılan konuklar zaman zaman türkülere eşlik ederlerken bu gibi etkinliklerin daha sık yapılmasını dile getirdiler.
Gece, Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi`nin gösterileri ile başladı.
Program Türkü Şöleni ile devam etti. Şöleni büyük bir keyifle izleyen vatandaşlar, gecenin sonunda böyle bir şölenin düzenlenmesine destek veren Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a, korodaki öğrencilere ve saz ekibine teşekkür etti.
Okulun Müzik öğretmeni Ali Kafes`in yönetiminde gecede sahne alan solistler şu isimlerden oluştu: Pınar Dinç, Halil Kuşçubaşı, Sertaç Yılmaz, Melike Keskin, Nurettin Yıldırım ve Ecem Gün.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli